Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

ΔΕΝ χρειάζονται εκλογές τώρα κύριε Σαμαρά!

Κουραστήκαμε να το ακούμε. Από τον κύριο Σαμαρά πρώτα από όλους αλλά και πολλούς άλλους. Εκλογές ΤΏΡΑ!
Και όμως κύριε Σαμαρά (και λοιποί), τα γεγονότα σας διαψεύδουν!


Ζητάτε "καθαρή" εντολή. ΔΕΝ θα την έχετε. Δεν θα υπάρξει ποτέ καθαρότερη εντολή από αυτό που έχουμε τώρα. 199 βουλευτές ψήφισαν τα μέτρα. Αν δεν κρατήσετε αυτή την πρωτόγνωρη πλειοψηφία των 2/3, δεν θα εφαρμοστούν ποτέ!

Η επόμενη βουλή θα είναι πολυκομματική και το κόμμα σας ΔΕΝ θα έχει την απόλυτη πλειοψηφία. Και ενώ το κόμμα με το οποίο συνκυβερνάτε τώρα στηρίζει τα μέτρα, τότε θα έχετε ΠΟΛΛΕΣ φωνές εναντίον τους ΜΕΣΑ στην κυβέρνηση. Τι σας κάνει να πιστεύετε ότι θα είναι καλύτερα? Εδώ δεν μπορείτε / προσπαθείτε να συνεννοηθήτε οι δυο σας. Δεν μάθατε τίποτα από την αποχώρηση του κ. Καρατζαφέρη?

Έχετε αποτύχει 2-3 φορές να προβλέψετε τον χρόνο των εκλογών. Τι 19 Φλεβάρη, τι 13 Μάρτη, τι 8 Απρίλη, τι 29 Απρίλη και τι θα ακούσουμε ακόμα. Το βλέπετε ότι αυτή η κυβέρνηση θέλει χρόνο. Θέλει πείσμα. Θέλει βοήθεια. Θέλει αποφασιστικότητα. Θέλει πατριωτισμό. Τι από αυτά της προσφέρετε? Dead Lines, όρους, πίεση, ατομικές / κομματικές προτεραιότητες!

Ο Ελληνικός λαός πίστεψε ότι οι πολιτικοί του κάποια μέρα θα μεγαλώσουν, θα αλλάξουν, θα ενδιαφερθούν για τον τόπο. Δεν βλέπει όμως τίποτα από αυτά να γίνεται. Πίστεψε ότι το κόμμα σας θα εμφανιστεί σαν από μηχανής Θεός, νηφάλιο, με σχέδιο, με προτάσεις συγκεκριμένες και με προσήλωση σε αυτό που είναι καλό για την πατρίδα. Αυτό που ψηφίσατε χωρίς να σκοπεύετε να εφαρμόσετε. Τον απογοητεύσετε και ακόμα χειρότερα τον υποτιμήσατε!

Αυτός ο λαός όμως ξέρει τι πρέπει να κάνει. Αν δεν μπορείτε να τα βρείτε τώρα που είστε δυο, θα σας στείλει στην βουλή με πολλούς άλλους. Και τότε θα τα βρείτε μπαστούνια. Και ω τι σύμπτωση, τότε θα ζητάτε και πάλι εκλογές. Εκλογές για να ξεφύγετε από τον εφιάλτη που θα ζείτε.
Αλλά τότε θα είναι αργά για σας κύριε Σαμαρά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου