Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Γιατί ΔΕΝ θα ψηφίσω Τσίπρα 2

Περίμενα έναν ολόκληρο χρόνο! Ήθελα να δω αν θα αλλάξει κάτι. Ήλπιζα να μπορέσω να του δώσω ακόμα μια ευκαιρία.
Η χώρα χρειάζεται αλλαγές. Περίμενα κάτι νέο. Δυστυχώς οι ελπίδες μου δεν διαψεύστηκαν  απλώς. Επιβεβαιώθηκα για αυτά που έλεγα. Και όχι μόνο αυτό. Έγιναν ακόμα χειρότερα!
Είμαστε 2 μέρες πριν τις εκλογές. Ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται. Και ακόμα δεν ξέρουμε τις θέσεις του. Δεν ξέρουμε τι θέλει και τι μπορεί να κάνει. Και το χειρότερο? Δεν ξέρουν ούτε οι ίδιοι!!


Δεν θέλω να επαναλάβω τα ίδια. Τα ακούσατε και τα ξανακούσατε. Ούτε θέλω να εκφράσω φόβους και απειλές όπως κάνει η ΝΔ.

Εγώ εκφράζω την προσωπική μου απογοήτευση. Για το πολιτικό σύστημα, τους πολιτικούς αλλά και για μεγάλη μερίδα των ψηφοφόρων. Όλοι έχουν μερίδιο ευθύνης. Όσοι κάνουν λάθος επιλογές θα το μετανοιώσουν. Θα είναι μεν αργά αλλά το πρόβλημα δεν είναι αυτό. Το πρόβλημα είναι ότι δεν θα το παραδεχτούν ποτέ! Ακόμα χειρότερα, δεν θα μάθουν από αυτό το λάθος. Ποτέ δεν έμαθαν.
Και για τους ψηφοφόρους υπάρχει μια μικρή δικαιολογία. Δεν ήξεραν όλη την αλήθεια. Κανείς δεν τους την είπε και κανείς δεν την έψαξε όσο έπρεπε.
Αλλά για τους πολιτικούς αυτό είναι ασυγχώρητο. Είναι εκεί για να μας προστατεύουν, όχι να μας κοροϊδεύουν.
Είμαστε 2 μέρες πριν τις εκλογές λοιπόν. Και Τσιπρας  δεν άλλαξε, δεν βελτιώθηκε, δεν αποφάσισε τι θέλει, δεν ξέρει τι μπορεί. Το μόνο που κάνει είναι να λέει ΟΧΙ στο ένα και ΟΧΙ στο άλλο.

Και εγώ άρνηση ΔΕΝ ψηφίζω!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου