Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

Γιατί δεν θα ψηφίσω Τσίπρα Νο 3




Τι μπορεί να πει κανείς. Πέρασε τόσος καιρός, τόσες διαδικασίες, τόσα πολιτικά και όχι μόνο γεγονότα, τόσα πρόσωπα και πάλι δεν άλλαξε τίποτα!
Διαβάζω αυτά που έγραψα τις προηγούμενες φορές (δείτε παρακάτω), και δυστυχώς ισχύουν ακόμα! Μου στερούν ακόμα και την ευκαιρία να γράψω κάτι καινούργιο. Θα μπορούσα να προσθέσω πολλά. Έχει όμως νόημα? Εδώ δεν έγιναν τα στοιχειώδη. Ο κ. Τσίπρας δεν ήξερε και δεν έμαθε. Έκανε λάθη και δεν διδάχτηκε από αυτά. Του είπαν το σωστό και δεν το άκουσε. Ακόμα και το δικό του «ΟΧΙ» του περίφημου δημοψηφίσματος το μετέτρεψε σε «ΝΑΙ». Πως λοιπόν μπορείς να τον εμπιστευτείς?

Εγώ ΔΕΝ μπορώ. Έχω μάθει ότι για να πετύχεις κάτι πρέπει να έχεις στόχους απλούς, κατανοητούς, μετρήσιμους, ρεαλιστικούς και στην σωστή στιγμή. Κατάλαβε κανείς ποιος είναι ο στόχος του? Τι θα κάνει πχ με τον ιδιωτικό τομέα? Από πού θα βρει χρήματα το Δημόσιο? Θα δανείζεται για πάντα? Θα κρατικοποιήσει οτιδήποτε παράγει σε αυτή την χώρα? Τι θα κάνει με την Κύπρο? Με τα Σκόπια? Με το χάλια της εκπαίδευσης? Με τον πολιτισμό? Με … Με…. Με… Η λίστα είναι μεγάλη. Αλλά ακόμα και στην οικονομία που επί μήνες κλωθογυρίζει η κατ’ αυτόν διαπραγματεύεται, ΔΕΝ λέει πως και πότε θα κάνει αυτά που υπέγραψε. Ξέρετε γιατί? Γιατί ΔΕΝ μπορεί και δεν μπορεί γιατί ΔΕΝ θέλει!!!

Στην πραγματικότητα μόνο ένα πράγμα ξέρει*, μπορεί και θέλει να κάνει. Αντιπολίτευση.


Εγώ θα τον βοηθήσω να το πετύχει. Εσείς?

____________________________________________________
*ΔΕΝ είμαι σίγουρος οτι ξέρει. Η αντιπολίτευση του όχι σε όλα που έχουμε δεί στο παρελθόν δέν έχει τίποτα το παραγωγικό και χρήσιμο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου