Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Γιατί το 2016 θα είναι λίγο καλύτερο

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους! Όσο καλύτερη γίνεται δηλαδή, σίγουρα θα είναι –λίγο όμως- καλύτερη από το 2015. Και δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς γιατί. Θα έχουμε εκλογές!!!

Για τον ένα η τον άλλο λόγο, το 2015 μας έκανε να πιστέψουμε ότι οι εκλογές λύνουν όλα τα προβλήματα, δυναμώνουν την χώρα, κάνουν τους «κακούς» να τρέμουν! Η θεραπεία για κάθε νόσον και κάθε … επιθυμίαν!

Ο λαός έχει κουραστεί, η κυβέρνηση δεν μπορεί, η αντιπολίτευση δεν χρειάζεται. Ο λαός θα αντισταθεί, θα ξαναμιλήσει, θα οδηγήσει τα πράγματα σε εκλογές. Είπαμε το γιατί, γιατί η εκλογές «δίνουν λύσεις».
Και οι ξένοι, τι θα κάνουν οι ξένοι? Χαρούλες! Φυσικά και θα κάνουν χαρούλες. Τα μέτρα θα έχουν ψηφιστεί και αυτοί που δεν τα πιστεύουν και μάλλον δεν θα εφαρμόσουν ποτέ θα έχουν φύγει. Θα έρθουν αυτοί που σίγουρα θα τα εφαρμόσουν και είναι σίγουροι ότι θέλουμε να ανήκουμε στην Ευρώπη. Και δεν θα έχουν πάρει και το βάρος της ψήφισης των μέτρων.

Όμορφος κόσμος, ηθικός, αγγελικά πλασμένος. Όλα είναι μια καλο-λαδωμένη μηχανή, που και που ρετάρει αλλά πάντα επιστέφει στον παλιό γνωστό ρυθμό και κύκλο της. Το κύκλο του «Otto». Έλα όμως που Otto στα Ιταλικά σημαίνει οκτώ, οκτώ χρόνια λιτότητας!


Δυστυχώς για όλους εμάς, η ανάπτυξη θα αργήσει και άλλο. Πόσο? Το είπα πριν αλλά θα τα πούμε καλύτερα στο τέλος του 2016. Έως τότε Καλή Χρονιά και μην ξεχνάτε ένα πράγμα. Τα πράγματα δεν πάνε μόνα τους. Τα πάμε εμείς. Και μόνο τότε, το 2016 και κάθε επόμενη χρονιά, θα είναι λίγο καλύτερη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου